• Daim Cukierki 200 g

Symbol: 2728-0
36.46
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Kurier (Pobranie) 0
Odbiór osobisty 0
Kurier do 30kg/200cm 0
ORLEN Paczka 8.19
Paczkomaty InPost 9.99
Kurier Pocztex do 20 kg 11.99
Kurier InPost do 30kg 13.9
Kurier Pocztex do 20kg 15.99
Kurier DHL do 30kg 16.9
Kurier InPost do 30kg 17.9
Poczta Polska (Pobranie) 20
Kurier DPD do 30kg 20
Kurier DHL do 30kg 20.9
Kurier DPD do 30kg 20.9
Kurier do 30kg/200cm 24
Kurier 35
Kurier do 40kg 40
Kurier do 40kg 45
Kurier paleta do 300kg 150
Kurier paleta do 300kg 160
Kurier paleta do 600kg 300
Dostępność Mało
Waga 0.3 kg

Zamówienie telefoniczne: 662893109

Zostaw telefon

Daim to harmonijne połączenie intensywnego smaku maślanego karmelu, chrupkości migdałów i aksamitnej mlecznej czekolady. Każdy kęs to uczta dla podniebienia, gdzie delikatne nuty maślano-migdałowe doskonale współgrają z kremowym smakiem czekolady. Daim Cukierki to wyjątkowy produkt, który zachwyca jakością składników i starannym wykonaniem.

Poznaj wyjątkowy smak Daim i przekonaj się, dlaczego są one ulubionym wyborem miłośników wykwintnych słodyczy. Idealne na drobny podarunek czy chwilę słodkiego relaksu. Odkryj subtelność smaku w każdym kawałku cukierka Daim

Waga: 200 g

Składniki: cukier olej palmowy tłuszcz kakaowy miazga kakaowa serwatka w proszku (z mleka) odtłuszczone mleko w proszku migdały (2,9%) tłuszcz mleczny modyfikowana serwatka (z mleka) odtłuszczone mleko zagęszczone słodzone sól emulgator (lecytyna sojowa) aromaty 

 wartości odżywcze na 100 g       
Wartość odżywcza w kJ 2271     
Wartość odżywcza w kcal 544     
Tłuszcz w g 32     
Tłuszcz, w tym nasycone kwasy tłuszczowe w g 17     
Węglowodany w g 61     
Węglowodany, w tym cukier w g 60     
Błonnik pokarmowy w g 1,3    
Białko w g 3,1    
Sól w g 0,88    
 
Marka::
Daim
Wersja::
Daim
Kraj pochodzenia::
Szwecja
Ilość w kartonie::
15
Waga towaru w gramach:
200
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci
  • Sklep zamknięty

przerwa techniczna