Wyprzedaż trwa!

Nóż do filetowania HACCP do surowego mięsa 300mm - czerwony - HENDI 842522

Symbol: 1003057
Dostępność: Duża dostępność
46.80
szt.
Zamówienie telefoniczne: 662893109 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier do 30kg/200cm 0
  • ORLEN Paczka 8.19
  • Paczkomaty InPost 9.99
  • Kurier Pocztex do 20 kg 11.99
  • Kurier InPost do 30kg 13.9
  • Kurier Pocztex do 20kg 15.99
  • Kurier DHL do 30kg 16.9
  • Kurier InPost do 30kg 17.9
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier DPD do 30kg 20
  • Kurier DHL do 30kg 20.9
  • Kurier DPD do 30kg 20.9
  • Kurier do 30kg/200cm 24
  • Kurier 35
  • Kurier do 40kg 40
  • Kurier do 40kg 45
  • Kurier paleta do 300kg 150
  • Kurier paleta do 300kg 160
  • Kurier paleta do 600kg 300
Więcej o produkcie
Waga
0.1 kg

Nazwa producenta: HENDI 842522

Profesjonalny nóż do filetowania surowego mięsa marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.

Cechy i funkcje:
  • - nóż spełnia wymagania norm HACCP,
  • - antypoślizgowy czerwony uchwyt z polipropylenu (nóż do surowych mięs),
  • - ostrze ze stali nierdzewnej,
  • - możliwość mycia w zmywarce.

Parametry techniczne:
  • - Seria produktowa - HACCP
  • - Materiał ostrza - Stal nierdzewna
  • - Materiał rączki - Polipropylen
  • - Długość ostrza - 150 mm
  • - Grubość ostrza - 0,9 mm
  • - Długość noża - 300 mm
  • - Kolor - Czerwony

W zestawie:
  • - nóż do filetowania zgodny z normami HACCP.
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep zamknięty

przerwa techniczna