-
Termometr do pieczenia bitumiczny Malatec 23813
Symbol:
5900779951426
22.43
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Duża dostępność 633 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5900779951426 |
Zamówienie telefoniczne: 662893109
Zostaw telefon |
TERMOMETR DO SZYNKOWARU / WĘDZENIA MIĘSA
- CIENKA SZPILKOWA SONDA - specjalnie zaprojektowany termometr do wędliny ma cienką sondę, która łatwo penetruje mięso, pozostawiając minimalny ślad. Jest on idealny do monitorowania temperatury mięsa podczas procesu wędzenia. Jeśli planujesz więc wędzić większe kawałki mięsa, takie jak szynka czy boczek, warto rozważyć użycie naszego termometra z długą sonda co może pomóc w monitorowaniu temperatury w głębszych warstwach mięsa.
- DO GOTOWANIA I WĘDZENIA - nasz termometr jest wielofunkcyjny i może być używany zarówno do gotowania w w szynkowarze jak i wędzenia. Właśnie znalazłeś termometr, który oferuje szeroki zakres temperatur i dokładne pomiary.
- BEZPRZEWODOWY - bezprzewodowy termometr pozwala na monitorowanie temperatury z daleka, co jest wygodne podczas dłuższych procesów wędzenia.
- CZYTELNA I PRAKTYCZNA TARCZA - termometr posiada praktyczne symbole optymalnych temperatur wędzenia dla określonego typu mięsa (wołowina, baranina, cielęcina, wieprzowina i drób). Tarczę jest czytelna, dzięki temu odczyt temperatury jest szybki i wygodny. Skala pokazuje w stopniach Celsjusza co 10 stopni.
- SPECYFIKACJA - materiał: stal nierdzewna, pozostałe: szkło + aluminium + miedź + skuwka materiał: PP, pozostałe: żelazo pokryte powłoką niklową; zakres pomiaru: 0 - 120 stopni Celsjusza; długość sondy: 13 cm; wymiary: 5,1 x 14,5 cm; waga: 35 g; waga w opakowaniu: 40 g.
SPECYFIKACJA
- materiał: stal nierdzewna, pozostałe: szkło + aluminium + miedź + skuwka materiał: PP, pozostałe: żelazo pokryte powłoką niklową
- zakres pomiaru: 0 - 120 stopni Celsjusza
- długość sondy: 13 cm
- wymiary: 5,1 x 14,5 cm
- waga: 35 g
- waga w opakowaniu: 40 g
W ZESTAWIE
- termometr
- skuwka do przechowywania sondy
Doskonały analogowy termometr, nie tylko do wędzarni - ma szerokie zastosowanie gastronomi, zarówno do użytku domowego, jak i w restauracjach i w przemyśle spożywczym. Z łatwością sprawdzisz temperaturę wędzonego mięsa (lub innego dania) zapewniając jego doskonałą jakość. Termometr jest wykonany ze stali nierdzewnej. Posiada bardzo praktyczne symbole optymalnej temperatury wędzenia dla określonego typu mięsa. W zestawie jest skuwka do chowania sondy, która może służyć również do jej podtrzymywania - posiada praktyczny "klips" jak w długopisie.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Producenci