Wyprzedaż trwa!
Urządzenie kuchenka do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide - Hendi 225448
Symbol:
1000783
Dostępność:
Duża dostępność
189
szt.
1986.17
Zamówienie telefoniczne: 662893109 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu:
24 godziny
Cena przesyłki:
0
- Kurier (Pobranie) 0
- Odbiór osobisty 0
- Kurier 0
- Kurier do 30kg/200cm 0
- ORLEN Paczka 8.19
- Kurier Pocztex do 20 kg 11.99
- Kurier InPost do 30kg 13.9
- Kurier Pocztex do 20kg 15.99
- Kurier DHL do 30kg 16.9
- Kurier InPost do 30kg 17.9
- Kurier DPD do 30kg 20
- Kurier DHL do 30kg 20.9
- Kurier DPD do 30kg 20.9
- Kurier do 30kg/200cm 24
- Poczta Polska (Pobranie) 40
- Kurier do 40kg 40
- Kurier do 40kg 45
- Kurier paleta do 300kg 150
- Kurier paleta do 300kg 160
- Kurier paleta do 600kg 300
Więcej o produkcie
Waga
10 kg
Kod kreskowy:
EAN:
8711369225448
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE to oszczędność nakładu pracy oraz zachowane wartości odżywcze potraw. Sous vide ogranicza kurczenie się żywności, która dzięki temu jest bardziej soczysta. Podczas gotowania potrawy są pasteryzowane, związku z czym dłużej zachowają przydatność do spożycia. Zastosowanie urządzenia Sous Vide optymalizuje pracę w kuchni. Żywność można przygotować z kilkugodzinnym albo nawet kilkudniowym wyprzedzeniem. Po przygotowaniu żywności można ją pozostawić w urządzeniu do momentu podania - żywność można tak zostawić na kilka godzin a nawet dni bez ryzyka zepsucia. Niewątpliwą zaletą prezentowanego urządzenia jest precyzyjny termostat, co umożliwia łatwe i idealne przygotowanie żywności.
Cechy produktu:
- Urządzenie do gotowania potraw zapakowanych w woreczki próżniowe - potrawy gotowane są w kąpieli wodnej w temperaturze poniżej 100 °C.
- Dzięki tej metodzie gotowane jedzenie jest soczyste i delikatne oraz zdrowsze, zachowuje witaminy, enzymy i naturalne soki.
- Naturalna struktura produktu nie jest uszkodzona podczas gotowania,
- Mniejsza redukcja produktu wyjściowego niż podczas tradycyjnego gotowania o ok. 20%.
- Przydatność do spożycia potraw jest dłuższa.
- Idealne do restauracji typu a la carte.
- Odpowiednie do przygotowywania jedzenia poza godzinami największego ruchu.
- Pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw.
- Obudowa wykonana w całości ze stali chromowej.
- Pokrywa ze stali nierdzewnej z uszczelką silikonową.
- Bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury co 0,1 °C (35° - 90°C)
- W zestawie separator, 6 przekładek i pokrywa ze stali nierdzewnej.
Parametry:
- długość w mm: 330
- szerokość w mm: 600
- wysokość w mm: 300
- pojemność (l): 20
W zestawie:
- urządzenie do gotowania potraw sous vide
- instrukcja PL
Urządzenie SOUS-VIDE
-
Polecamy
-
Produkty podobne